Monthly Archives: september 2014

Thirrje shtesë për mbledhje të përgjithshme

qikshn11092014

Filloi viti shkollor 2014/15 pran QIKSHN-së!

Filloi viti shkollor 2014/15 edhe për nxënësit e mësimit plotësues në gjuhë amëtare dhe atë mësim-besimit!

Dje në lokalet e QIKSHN-së në Oslo, tashmë të njohura për shumicën e shqiptartëve në Norvegji, filloi mësimi fakultativ për të dy shkollat edhe ate, Shkolla Shqipe «Naim Frashëri» dhe Mësim-Besimit Islam «Urtësia».

Mësimi filloi si rëndomtë dhe ashtu siç ishte paralajmëruar nga ne në ora 10:00. Këshilli prindorë ishte prezentë dhe sëbashku me shumë prindër që kishin ardhur për t`i sjellur fëmijët e tyre në Shkollë, na ndihmuan që cdo send të bie në vendin e vet.

Metush Bajrami bëri regjistrimin e cdo nxënësi duke marr të dhënat nga prindërit e tyre, dhe me një buzëqeshme mirseardhjeje nxënësit u pritën nga mësuesit e tyre që do të ju japin dituri, dhe njohje të gjuhës tonë amtare dhe edukatë fetare nga hoxhallarë eminent në këtë qendër.

Mësuesit e gjuhës shqipe për këtë vitë janë: mr. Ramiz Kuqi i cili do të punojë me nxënës të ciklit të lartë dhe Imri Trena me nxënës të ciklit të ulët dhe me fillestar.

Fillimi i vitit shkollor 2014/15!

Lajmërim!
Lajmërohën nxënësit e shkollës fetare «Urtësia» pran QIKSHN-së se viti shkollor 2014/15 do të filloj ditën e Diel më datë 07.09.2014 me fillim në ora 12:00.

Njekohesishte i njoftojme edhe nxënësit e shkollës shqipe «Naim Frashëri» se mësimi në shkollën shqipe do të filloj po të njëjtën ditë me fillim në ora 10:00.

Lusim të gjithë prindrit që të jenë prezent së bashku me fëmijtë e tyre ditën e parë të vijimit të mësimit, pasi që do të bëhet regjistrimi i nxënëse dhe ndarja e klasave sipas moshës.

Ju deshirojmë një vitë të mbarë dhe shume suksese!

Me respekt
Stafi i QIKSHN

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2020 >
Mars
MaTiOnToFr
      1
2345678
9101112131415
1617181920
 • Hele dagen
  20.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • 18:55 -18:56
  21.03.2020-22.03.2020Europe/Oslo

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

22
2324
 • Hele dagen
  24.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

25
 • Hele dagen
  25.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

26272829
 • Hele dagen
  29.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

3031     

Festat e ardhshme

< 2020 >
Mars
 • 20

  Hele dagen
  20.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 21

  18:55 -18:56
  21.03.2020-22.03.2020Europe/Oslo

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 24

  Hele dagen
  24.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 25

  Hele dagen
  25.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 29

  Hele dagen
  29.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.