Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Kalendari 2016 dhe faturat e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së, Ju informojmë se në kalendarin e  ri për vitin 2016 të cilin tash më vetëm…

Mbledhje e përgjithëshme!

Dje në lokalet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji me seli në Sverres gate 8 në Oslo, kryesia e…

Rrikujtes për në mbledhjen e përgjithëshme vjetore!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare ju rrikujton për mbledhjen e përgjithshme vjetore. Koha: E shtunë, 07.11.2015, ora.15:00 – 17:00 …

U realizua tribuna fetare!

Gjatë vikendit që shkoi në lokalet e QIKSHN-së, anëtarë të kryesisë dhe aktivistë pranë kësaj qendre, organizuan tribunë fetare me…

QIKSHN organizon tribunë familjare «Dashuria në Islam»

QIKSHN orgaizon tribunë familjare me temën «Dashuria në Islam» Ditën e Shtunë më 24.10.2015 me fillim nga ora 18.30. Pjesëmarës…

Festa e Kurban-Bajramit!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, ju informon se dita e parë e Kurban-Bajramit është më 24. Shtator 2015 (E…

Një kurban për skamnor!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, me rastin e afrimit të Kurban-Bajramit, njofton të gjithë anëtarër e saj se ka…

Informim!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji informon xhematin se xhamija ditën e Shtunë më 05. Shtator 2015 nga 16.00 –…

TA NDIHMOJMË TETOVËN

APEL PËR NDIHMË Me rastin e të reshurave të shumta të shiut më 03. Gusht 2015 në Tetovë dhe fshatrat…

Përfundoi viti shkollor 2014/15!

Perfundoi viti shkollor në shkollën shqipe «Naim Frashëri dhe në shkollën e mësim-besimit «Urtësia në Oslo.

Mbledhje informative!

Esselamun Alejkum! Drejtuar anëtarëve te QIKSHN-së! Thirrje për mbledhjen informative! E Premte 05.06.2015 ora 13:00 (para se të falet namazi…

QIKSHN organizon piknik verorë!

Të nderuar anëtarë/-e, Me rastin e mbarimit të vitit shkollor 2014/15, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji në bashkëpunim