Monthly Archives: mars 2015

Pushim më 29. Mars 2015!

Të nderuar prindër të nxënësve që vijojne mësimet në shkollën e mësim besimi «Urtësia» dhe shkollës shqipe «Naim Frashëri» në QIKSHN-në, se javën e ardhshme pra më saktësisht te Dielen më datë 29. Mars 2015 nxënësit do të ken pushim!

Kryetari i QIKSHN Muhamed Murat dhe mysafiri Gafur Selmani në Radio Rilindja!

Koncert me Sami Yusuf!

Nordwest Event organizon koncert med Sami Yusuf

Data: 31. mars 2015 (e Martë)

Ora: 19:00

Koncerti do të mbahet në Eventhallen.

Adresa: Nils Hansens vei 4, 0667 Oslo

Biletat mund ti porositni në: www.yourticket.dk

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare nuk është organizator i këtij manifestimi dhe nuk mbanë asnjë përgjegjësi për këtë manifestim.

7 Marsi – Dita e mësuesit!

Kremtë festive!

Të dashur prindër të nxënësve që vijojnë mësimet në shkollën shqipe “Naim Frashëri” dhe atë të mësim-besimit “Urtësia”.

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2020 >
Mars
MaTiOnToFr
      1
2345678
9101112131415
1617181920
 • Hele dagen
  20.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • 18:55 -18:56
  21.03.2020-22.03.2020Europe/Oslo

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

22
2324
 • Hele dagen
  24.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

25
 • Hele dagen
  25.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

26272829
 • Hele dagen
  29.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

3031     

Festat e ardhshme

< 2020 >
Mars
 • 20

  Hele dagen
  20.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 21

  18:55 -18:56
  21.03.2020-22.03.2020Europe/Oslo

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 24

  Hele dagen
  24.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 25

  Hele dagen
  25.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 29

  Hele dagen
  29.03.2020

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.