Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Kalendari 2016 dhe faturat e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së, Ju informojmë se në kalendarin e  ri për vitin 2016 të cilin tash më vetëm…