Monthly Archives: november 2016

Kremtë festime me rastin e 28. Nëntorit!

Me rastin e festës së 28 Nëntorit, Shkolla Shqipe “NAIM FRASHËRI” dhe e Mësim-Besimit “URTËSIA” do të organizojnë një manifestim solemn me këngë, valle dhe recitime më datën 27. Nëntor 2016 në ora 13:00

Festa do të mbahet në lokalet e Qendrës  Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji në adresën: Sverres gate 8, 0652 OSLO

M I R Ë  S E  V I N I !

kremte-festive

Lajmërim në lidhje me festën e 28. Nëntorit!

Lajmërohen të gjithë prindërit dhe ata që kanë dëshirë të marrin pjesë në manifestimin e 28. Nëntorit 2016, që do të mbahet me datë 27. Nëntor 2016 në ora: 13:00 në lokalin e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji në adresën: Sverres gate 8, 0652 Oslo.

Kërkohet që prindërit e Shkollës Shqipe dhe asaj te Mësim –Besimit t`i sjellin fëmijët në ora 11:00 dhe të ushtrohet me ta ne poezit e ndara ne shtëpi.

Do të pergaditet edhe nje koktel simbolik, dhe sipas mundësive mund të sillni edhe ju ndonjë desertë dhe pije freskuese.

Mirë se vini!

Me respekt,

Këshilli prindorë pranë dy shkolla të QIKSHN’së

kremte-festive

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Mars
MaTiOnToFr
    123
 • Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

45678910
11121314151617
181920
 • Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21222324
25262728293031
 • Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

Festat e ardhshme

< 2019 >
Mars
 • 03

  Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 07

  Hele dagen
  07.03.2019-08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 31

  Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.