Monthly Archives: januar 2017

QIKSHN shpall konkurs për imam!

QIKSHN SHPALL 

K O N K U R S

PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË LIRË TË PUNËS SI IMAM, HATIB DHE MUALIM

Kandidatët e interesuar duhet të plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë të kryer mbaruar studimet teologjike
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese me xhematin
 • Të ketë aftësi organizative
 • Të jetë i vetëdijshëm për rrethanat e vendit ku do të punojë

Regjistrimi për në «Haxhxh 2017»

Të nderuar anëtarë/-e,

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon të gjitë anëtarët të cilët e kan bërë nijet që në shkojnë në Haxhxh, se regjistrimi për «Haxhxh 2017» ka filluar.

Lusim të gjithë të interesuarit që të rezervojnë vendet, pasi që rezervimet janë të kufizuara dhe vendet mbushen shumë shpejtë.

Gjithë ata që janë të interesuar në lidhje me rezervimin për në «Haxhxh 2017» i lusim që të kontaktojnë me personat përgjegjës pran QIKSHN:

Nuriman Zekir

Mob.: (+47) 45270008

E-post: nuriman.zekir@qiksh.no dhe

 

Berat Redzepi

Mob.: (+47) 95233546

E-post: berat.redzepi@qiksh.no

 

Me respekt

Kryesia e QIKSHN’së

Ligjëratë Fetare!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, organizon ligjëratë fetare ditën e Shtunë, më 04.02.2017

Tema: Familja shembullore muslimane

Ligjërata do të filloj në ora: 17.00.

Adresa: Sverres gate 8, 0652 Oslo

Ligjërues: Hoxhë Ahmed Kalaja (imam në xhamin «Dine Hoxha -Tiranë»)

Ligjërata do të mund të ndiqet edhe nga motrat muslimane, ku kati i dytë i xhamisë do të jetë i rezervuar për motrat muslimane.

Jeni të mirëseardhur!

Stafi organizativ pran QIKSHN’së

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
November
MaTiOnToFr
   1234
567
 • Hele dagen
  07.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

89
 • Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Festat e ardhshme

< 2018 >
November
 • 07

  Hele dagen
  07.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 09

  Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 28

  Hele dagen
  28.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.