Monthly Archives: november 2017

Kremtë festime me rastin e 28. Nëntorit!

Me rastin e festës së 28 Nëntorit, Shkolla Shqipe “NAIM FRASHËRI” dhe e Mësim-Besimit “URTËSIA” do të organizojnë një manifestim solemn me këngë, valle dhe recitime më datën 26. Nëntor 2017 në ora 13:00

Festa do të mbahet në lokalet e Qendrës  Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji në adresën: Sverres gate 8, 0652 OSLO

M I R Ë  S E  V I N I !

Seminar!

QIKSHN në bashkëpunim med SID ftojnë të gjithë të rinjtë shqiptarë të moshës 14 – 35 vjeçare për të marrë pjesë në një seminar të vogël kryesisht për tu argëtuar dhe për tu njohur me njëri-tjetrin.

Programi është si vijon:

  • 18:00 – 18:10 – Hyrje
  • 18:10 – 18:40 – Hummam nga SID do të flasë për SID integrimin e rinisë muslimane në Norvegji (Norvegjisht)
  • 18:40 – 19:10 – Imami i QIKSHN’së do të prezanton veten dhe do të na japë disa këshilla (Shqip)
  • 19:10 – 20:00 – Pica dhe pije.

Vendi: Sverres gate 8, 0652 OSLO

Dita: E Shtunë, 11.11.2017

Ora: 18:00

Personi kontaktues: Berat Redzepi, Mob.: 952 33 546

Mirë se vini!


AIKN i samarbeid med SID inviterer alle albanske ungdommer mellom 14 – 35 år til å delta på et mini seminar der vi skal først og fremst ha det hyggelig sammen og bli kjent med hverandre.

Programmet er som følgende:

  • 18:00 – 18:10 – Introduksjon
  • 18:10 – 18:40 – Hummam fra SID skal snakke om SID integrering av muslimsk ungdom i Norge (Norsk)
  • 18:40 – 19:10 – Imamen i AIKN skal presentere seg og gi oss noen råd (Albansk)
  • 19:10 – 20:00 – Pizza og brus

Sted: Sverres gate 8, 0652 Oslo

Dag: Lørdag, 11.11.2017

Klokka: 18:00

Kontaktperson: Berat Redzepi, Mob.: 952 33 546

Velkommen!