Monthly Archives: januar 2018

QIKSHN ju fton në aktivitet dimëror!

QIKSHN ju fton në aktivitet dimëror të gjithë fëmijët dhe të rriturit (gra dhe burra) që kan dëshir dhe kohë që të marrin pjesë në aktivitetin dimëror të rradhës.

Vendtakimi: Tøyenparken (shiqo shenjën QIKSHN)

Dita: E Shtunë | Data: 27.01.2018 | Ora: 10.00 – 12.00

Të gjithë duhet të marrin me vete veglat për rrëshqitje dhe rroba të ngrohta.

Pas orës 12.00 të gjithë do të shkojmë bashkarisht në xhami në Sverres gate 8 për tu ngrohur ku edhe do të shërbehet kafe, kakao, soki dhe kolaqa (boller).

Merni me vete dhe ndonjë shokun/shoqen tuaj dhe ejani që të argëtohemi së bashku.

Ju mirëpresim të gjithve!