Monthly Archives: oktober 2018

THIRRJE PËR MBLEDHJE TË PËRGJITHSHME

Të nderuar anëtarë,

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare ju bënë thirrje për në mbledhjen e përgjithshme vjetore.

Koha: E shtunë, 10.11.2018, ora.14:00 – 17:30 

Vendi: Në lokalet e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare, adr. Sverres gate 8, 0652 Oslo

Kush: Anëtarët me te drejtë vote, mbi 18 vjet.

Thirreni në mbledhjen  jashtëzakonshme të përgjithshme me agjendën e përkohshme siç vijon:

 • PËRMBAJTA E AGJENDES
 1. Zgjedhja e kryesuesit të mbledhjes       
 2. Zgjedhja e  referentit dhe dy anëtarëve për të nënshkruar protokollin
 3. Takimi është thirrur në mënyrë legjitime
 • RAPORTI VJETOR DHE LLOGARITË PËR VITIN 2017
 1. Raporti vjetor dhe llogaritë për vitin 2017, kryesia paraqet llogarinë për vitin 2017
 • PREZANTIMI I IMAMIT TË RI
 1. Prezantimi i imamit të ri permanent në QIKSHN
 • PLOTËSIM/NDRYSHIM NË KRYESI
 1. Plotësime/ndryshime të disa anëtarëve të kryesisë
 • ÇËSHTJE TJERA
 1. Çështjet duhet të paraqitet me shkrim 14 ditë para mbledhjes së jashtëzakonshme të përgjithshme që do të mbahet  më 10.11.2018
 2. Të tjera
 • SHËRBIM I USHQIMIT TË LEHTË
 1. Pas mbarimit të mbledhjes së përgjithshme vjetore do të shërbehet ushqim i lehtë.

Anëtarët e QIKSH-it që dëshirojnë të aplikojne për në kryesinë e re, mund të paraqesin aplikimet e tyre me shkrim në e-post adresën adm@qiksh.no. Afati i fundit për paraqitjen e aplikimit për në kryesin e re është 05.10.2018

Me respekt

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Mars
MaTiOnToFr
    123
 • Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

45678910
11121314151617
181920
 • Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21222324
25262728293031
 • Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

Festat e ardhshme

< 2019 >
Mars
 • 03

  Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 07

  Hele dagen
  07.03.2019-08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 31

  Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.