Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Urime muajin e Ramazanit!

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2020/H1441!

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Informim për muajin Ramazan – 2020/H1441!

Anëtar të nderuar, Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se…

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji (QIKSHN) ju informon se sonte është «Nata e Beratit – Lejletul Berat», sipas disa…

Ndihmoni të prekurit nga Korona virusi në Maqedonin e Veriut!