7 Marsi – Dita e mësuesit!

Kremtë festive!

Të dashur prindër të nxënësve që vijojnë mësimet në shkollën shqipe “Naim Frashëri” dhe atë të mësim-besimit “Urtësia”.Ju informojmë se ditë e Diel, më 8. Mars 2015 në ora 13.00 në lokalet e QIKSHN-së në Sverres gt. 8, 0652 Oslo do të shënohet Dita e Mësuesit, ku mësuesit dhe nxënësit kanë përgaditur një program simbolik për këtë ditë të shënuar!Ju presim të mirrni pjesë në këtë manifestim, si dhe fëmijët mos harroni që t`i sillni në shkollë 1 orë më herët, pra në ora 12.00.

Me respekt

Këshilli prindrorë pran dy shkollave të QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email
Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept