Dita e Ashures - 10. Muharrem 1440H!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  18
  - Reservert
  18
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  14|39|Qoftë lavdëruar Perëndia, i cili në pleqëri më dhuroi Ismailin dhe Is’hakun; Zoti im, me të vërtetë, është pranues i lutjeve.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2017 >
Januar
 • Ingen Arrangementer

Festat e ardhshme

< 2017 >
Januar
 • Ingen Arrangementer