Dita e Ashures - 10. Muharrem 1440H!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  21
  - Reservert
  21
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  2|264|O besimtarë! Mos e shëmtoni të mirën e lëmoshës suaj me reklamacion dhe fyerje, siç vepron ai që shpenzon pasurinë e vet për sy e faqe të botës, e nuk beson në Perëndinë dhe Ditën e Kijametit, Ai i gjason gurit të lëmuar, në të cilin ka pak dhé. E, kur shiu i bie rrëbesh, e zhveshë atë dhe e le gur të thatë. (Hipokritët), nuk kanë kurrfarë dobie nga veprat që kanë bërë. Se, Perëndia nuk e udhëzon në rrugë të drejtë popullin mohues.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2017 >
desember 04 - desember 10
 • 04
  Ingen arrangementer
 • 05
  Ingen arrangementer
 • 06
  Ingen arrangementer
 • 07
  Ingen arrangementer
 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09
  Ingen arrangementer
 • 10
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2017 >
desember 04 - desember 10
 • 04
  Ingen arrangementer
 • 05
  Ingen arrangementer
 • 06
  Ingen arrangementer
 • 07
  Ingen arrangementer
 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09
  Ingen arrangementer
 • 10
  Ingen arrangementer