Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  16
  - Reservert
  16
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  12|40|Ju adhuroni, pos Perëndisë, vetëm emra, të cilët ua keni ngjitur ju dhe të parët tuaj, - Perëndia nuk ka shpallur asnjë dokument për ta. Vendimi i përket vetëm Perëndisë: Ai ka urdhëruar që të adhuroni vetëm Atë. Kjo është e vetmja fe e vërtetë, por shumica e njerëzve nuk e din.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
oktober 08 - oktober 14
 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09

  Hëna e re

  Hele dagen
  09.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  01. Safer 1440 H

  Hele dagen
  10.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer
 • 14
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2018 >
oktober 08 - oktober 14
 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09

  Hëna e re

  Hele dagen
  09.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  01. Safer 1440 H

  Hele dagen
  10.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer
 • 14
  Ingen arrangementer