• Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  18
  - Reservert
  18
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  16|69|ushqehu me gjithfarë lloje frutesh dhe ec rrugës së Zotit tënd përulshëm!” Nga barku i tyre del pije (mjaltë) ngjyrash të ndryshme, në të cilin ka ilaç për njerëzit. Kjo, me të vërtetë, është argument për ata që meditojnë.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
november 05 - november 11
 • 05
  Ingen arrangementer
 • 06
  Ingen arrangementer
 • 07

  Hëna e re

  Hele dagen
  07.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09

  01. Rebiul-Evvel 1440 H

  Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10
  Ingen arrangementer
 • 11
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2018 >
november 05 - november 11
 • 05
  Ingen arrangementer
 • 06
  Ingen arrangementer
 • 07

  Hëna e re

  Hele dagen
  07.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09

  01. Rebiul-Evvel 1440 H

  Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10
  Ingen arrangementer
 • 11
  Ingen arrangementer