Program manifestiv me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s.!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  20
  - Reservert
  20
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  40|37|rrugët e qiellit – e ta shoh Zotin e Musait. Por, unë, me të vërtetë, e konsideroj atë (Musain) rrenacak”. Kështu, Faraonit i është zbukuruar vepra e tij e shëmtuar, dhe është shmangur nga rruga e drejtë, e dredhia e Faraonit, me siguri, është falimentuar.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
November 9
 • 09

  01. Rebiul-Evvel 1440 H

  Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

Festat e ardhshme

< 2018 >
November 9
 • 09

  01. Rebiul-Evvel 1440 H

  Hele dagen
  09.11.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.