Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  9|26|Pastaj, Perëndia ia dërgoi qetësinë e Tij Pejgamberit të vet dhe besimtarëve dhe e dërgoi ushtrinë, të cilën ju nuk e keni parë, e i dënoi ata që kanë mohuar. Ky është ndëshkimi i mohuesve.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
desember 03 - desember 09
 • 03
  Ingen arrangementer
 • 04
  Ingen arrangementer
 • 05
  Ingen arrangementer
 • 06
  Ingen arrangementer
 • 07

  Hëna e re

  Hele dagen
  07.12.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  01. Rebiul-Ahir 1440 H

  Hele dagen
  08.12.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 09
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2018 >
desember 03 - desember 09
 • 03
  Ingen arrangementer
 • 04
  Ingen arrangementer
 • 05
  Ingen arrangementer
 • 06
  Ingen arrangementer
 • 07

  Hëna e re

  Hele dagen
  07.12.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  01. Rebiul-Ahir 1440 H

  Hele dagen
  08.12.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 09
  Ingen arrangementer