Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  22|78|Dhe, luftoni në rrugën e Perëndisë, ashtu si duhet luftuar. Ai, ju ka zgjedhë dhe nuk ju ka bërë juve në fé kurrfarë vështirësie – ashtu si (ka qenë) në fenë e babës suaj, Ibrahimit. Ai (Perëndia), ju ka quajtur muslimanë – qysh më parë, por edhe në këtë (Kur’an), që pejgamberi të jetë dëshmitar i juaj, dhe që ju të jeni dëshmitar të njerëzve tjerë. Andaj, faleni namazin dhe jepni zeqatin dhe mbështetuni te Perëndia! Ai është mbrojtës i juaj. E, sa mbrojtës dhe ndihmës i mrekullueshëm është Ai!
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
Februar
 • 11

  Hele dagen
  11.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15

  Hele dagen
  15.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 17

  Hele dagen
  17.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 17

  Hele dagen
  17.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 19

  23:50
  19.02.2018-23.02.2018Europe/Oslo

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.