Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  10|68|Kanë thënë: “Perëndia ka djalë”. I lavdëruar është Ai. Ai është i pastër, s’ka nevojë për asgjë. Të Atij janë të gjitha – ç’gjendet në qiej dhe në Tokë. Ju nuk keni asnjë argument për këtë. A thoni ju për Perëndinë, atë që nuk e dini!
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
februar 12 - februar 18
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer
 • 14
  Ingen arrangementer
 • 15

  Hëna e re

  Hele dagen
  15.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 16
  Ingen arrangementer
 • 17

  Shpallja e Pavarësisë së Kosovës

  Hele dagen
  17.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

  01. Xhumadel-Uhra 1439 H

  Hele dagen
  17.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 18
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2018 >
februar 12 - februar 18
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer
 • 14
  Ingen arrangementer
 • 15

  Hëna e re

  Hele dagen
  15.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 16
  Ingen arrangementer
 • 17

  Shpallja e Pavarësisë së Kosovës

  Hele dagen
  17.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

  01. Xhumadel-Uhra 1439 H

  Hele dagen
  17.02.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 18
  Ingen arrangementer