Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  30|34|për ta mohuar atë që u kemi dhënë Ne. (U thuhet atyre): “E, kënaquni, meqë së shpejti do ta dini!”
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
Mars
MaTiOnToFr
   1234
567891011
121314151617
 • Hele dagen
  17.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

18
1920
 • Hele dagen
  20.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

2122232425
 • Hele dagen
  25.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • Hele dagen
  25.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

26
 • Hele dagen
  26.03.2018-02.04.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

272829
 • Hele dagen
  29.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

30
 • Hele dagen
  30.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

31
 • Hele dagen
  31.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 

Festat e ardhshme

< 2018 >
Mars
MaTiOnToFr
   1234
567891011
121314151617
 • Hele dagen
  17.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

18
1920
 • Hele dagen
  20.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

2122232425
 • Hele dagen
  25.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • Hele dagen
  25.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

26
 • Hele dagen
  26.03.2018-02.04.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

272829
 • Hele dagen
  29.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

30
 • Hele dagen
  30.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

31
 • Hele dagen
  31.03.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.