Program manifestiv me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s.!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  18
  - Reservert
  18
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  32|9|pastaj, e ka krijuar atë (njeriun) dhe i ka dhënë gjallëri, me frymëzimin e Tij. Ai ju ka dhënë të dëgjuarit, të pamurit dhe të menduarit, - e sa pak prej jush që jeni mirënjohës.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
Mai
 • 01

  Hele dagen
  01.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  Hele dagen
  10.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15

  Hele dagen
  15.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 16

  Hele dagen
  16.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.