Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  15|32|(Perëndia) tha: “O Iblis, ç’pate ti që nuk u bëre me ata që bënë sexhde?”
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
Mai
MaTiOnToFr
 1
 • Hele dagen
  01.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

23456
78
 • Hele dagen
  08.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

910
 • Hele dagen
  10.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

111213
1415
 • Hele dagen
  15.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1617
 • Hele dagen
  17.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1819
 • Hele dagen
  19.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

20
 • Hele dagen
  20.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • Hele dagen
  21.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

222324252627
28293031   

Festat e ardhshme

< 2018 >
Mai
MaTiOnToFr
 1
 • Hele dagen
  01.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

23456
78
 • Hele dagen
  08.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

910
 • Hele dagen
  10.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

111213
1415
 • Hele dagen
  15.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1617
 • Hele dagen
  17.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

1819
 • Hele dagen
  19.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

20
 • Hele dagen
  20.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • Hele dagen
  21.05.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

222324252627
28293031