Dita e Ashures - 10. Muharrem 1440H!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  18
  - Reservert
  18
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  31|5|Këta janë ata që janë udhëzuar nga Zoti i tyre dhe vetëm ata janë të shpëtuar.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
Juni
 • 01

  Hele dagen
  01.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  Hele dagen
  10.06.2018-11.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 13

  Hele dagen
  13.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15

  Hele dagen
  15.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 21

  Hele dagen
  21.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.