Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  16|86|Kur të shohin ata që i kanë bërë shok Perëndisë – ato gjëra që i kanë bërë shok Atij, thonë: “O Zoti ynë, këta janë ata shokët tonë që ne iu kemi lutur, përpos Teje”. Ata (shokët e tyre të adhuruar) do t’u drejtojnë këto fjalë: “Ju, me të vërtetë, jeni gënjeshtarë!”
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
Juni
 • 01

  Hele dagen
  01.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  Hele dagen
  10.06.2018-11.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 13

  Hele dagen
  13.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15

  Hele dagen
  15.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 21

  Hele dagen
  21.06.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.