Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  16|7|dhe ato na transportojnë barrët tuaja në një vendbanim deri te i cili ju do të arrinit me mundim të madh; me të vërtetë, Zoti juaj është i butë dhe i mëshirshëm –
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
Juni 19
 • 19
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2018 >
Juni 19
 • 19
  Ingen arrangementer