Dita e Ashures - 10. Muharrem 1440H!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  21
  - Reservert
  21
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  3|32|Thuaju (o Muhammed!): “Përuluni Perëndisë dhe Profetit!” E, në qoftë se abstenojnë, Perëndia, me të vërtetë, nuk i don mohuesit.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
Juli
 • 13

  Hele dagen
  13.07.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 14

  Hele dagen
  14.07.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.