Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  56|73|Ne, e kemi bërë zjarrin përkujtues (të zjarrit të skëterrës) dhe që t’u sjellë dobi nevojtarëve,
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
juli 09 - juli 15
 • 09
  Ingen arrangementer
 • 10
  Ingen arrangementer
 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13

  Hëna e re

  Hele dagen
  13.07.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 14

  01. Dhul-Ka'de 1439 H

  Hele dagen
  14.07.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2018 >
juli 09 - juli 15
 • 09
  Ingen arrangementer
 • 10
  Ingen arrangementer
 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13

  Hëna e re

  Hele dagen
  13.07.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 14

  01. Dhul-Ka'de 1439 H

  Hele dagen
  14.07.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15
  Ingen arrangementer