Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  33|49|O besimtarë, kur të kurorëzoheni me besimtare, e i lëshoni ato para se të keni marrëdhënie bashkëshortore, ato nuk janë të obliguara ta presin afatin kohor që ju e numroni, por dhuroni ato dhe i lëshoni në mënyrë të mirë (njerëzore).
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
August
 • 11

  Hele dagen
  11.08.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 12

  Hele dagen
  12.08.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.08.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.08.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 21

  Hele dagen
  21.08.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.