Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  33|50|O Pejgamber, Na të kemi lejuar ty që gratë tuaja të jenë ato të cilave u ke dhënë dhurtat e kurorëzimit, dhe ato që i ke në pushtetin tënd (skllavet), të cilat t’i ka dhënë ty Perëndia (si kompensim të luftës), dhe vajzat e axhës tënd, dhe vajzat e hallës tënde, dhe vajzat e dajës tënd, dhe vajzat e tezës tënde, të cilat emigruan bashkë me ty, dhe gruan – besimtare, nëse ajo e dhuron veten për pejgamberin – e nëse pejgamberi don të martohet me te; (kjo e fundit është) vetëm për ty. Na, gjithsesi, dimë çka u kemi caktuar atyre (muslimanëve) për gratë e tyre dhe për ato që gjenden nën pushtetin e tyre, që për ty të mos ketë brengosje e ngushtesë. – E, Perëndia është falës dhe mëshirues.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2018 >
September
MaTiOnToFr
     12
3456789
 • Hele dagen
  09.09.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

10111213141516
17181920212223
 • Hele dagen
  23.09.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

24252627282930

Festat e ardhshme

< 2018 >
September
MaTiOnToFr
     12
3456789
 • Hele dagen
  09.09.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

10111213141516
17181920212223
 • Hele dagen
  23.09.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

24252627282930