• Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  21
  - Reservert
  21
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  72|7|dhe, ata mendojnë siç mendoni edhe ju: se, Perëndia nuk do të ringjallë askë;
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
januar 07 - januar 13
 • 07

  01. Xhumadel-Ula 1440H

  Hele dagen
  07.01.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09
  Ingen arrangementer
 • 10
  Ingen arrangementer
 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2019 >
januar 07 - januar 13
 • 07

  01. Xhumadel-Ula 1440H

  Hele dagen
  07.01.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08
  Ingen arrangementer
 • 09
  Ingen arrangementer
 • 10
  Ingen arrangementer
 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer