Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  - Tilgjengelig
  16
  - Reservert
  16
  - Avventer behandling
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  18|49|Dhe, do të sillet Libri (i punëve që kanë bërë), e do t’i shohësh mëkatarët se si tmerrohen nga ato që gjenden në të dhe thonë: “Të mjerët ne, çfarë është ky libër! Nuk po lëjka as të voglën as të madhen (punë) pa e numëruar”. Dhe, do të gjejnë të shënuar atë që kanë punuar. Zoti yt, nuk i bënë askujt padrejtësi.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2019 >
Oktober
 • 27

  Hele dagen
  27.10.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 29

  Hele dagen
  29.10.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.