Kamp sportiv veror - Struga 2019!

Programin e Kampit Sportiv Veror - Struga 2019 mund ta shkarkoni këtu ...
 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  17|12|Dhe, Ne kemi bërë natën dhe ditën dy argumente (që dëshmojnë fuqinë Tonë); e kemi shlyer argumentin e natës, kurse argumentin e ditës e kemi bërë të ndritshëm, për të kërkur ju dhunti nga Zoti juaj, dhe që të dini numrin e viteve dhe njehsimin e kohës, dhe çdo gjë e kemi shpjeguar plotësisht.
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Oktober
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
 • Hele dagen
  27.10.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

2829
 • Hele dagen
  29.10.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

3031   

Festat e ardhshme

< 2019 >
Oktober
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
 • Hele dagen
  27.10.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

2829
 • Hele dagen
  29.10.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

3031