Manifestim i hatmes së Kur'anit Fisnik!

 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  61|12|Ai do t’ju falë gabimet tuaja dhe do t’ju shpie në kopshte, nëpër të cilat rrjedhin lumenjt, dhe në pallate – të mrekullueshme – në xhennetin e Adnit, - e ky është sukses i madh, -
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
mars 11 - mars 17
 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer
 • 14
  Ingen arrangementer
 • 15
  Ingen arrangementer
 • 16
  Ingen arrangementer
 • 17
  Ingen arrangementer

Festat e ardhshme

< 2019 >
mars 11 - mars 17
 • 11
  Ingen arrangementer
 • 12
  Ingen arrangementer
 • 13
  Ingen arrangementer
 • 14
  Ingen arrangementer
 • 15
  Ingen arrangementer
 • 16
  Ingen arrangementer
 • 17
  Ingen arrangementer