Manifestim i hatmes së Kur'anit Fisnik!

 • Ndihmoni QIKSHN – Donacion për xhaminë!

 • Rezervimi i lokalit

  Laster kalender...
  Powered by Booking Calendar
  - Tilgjengelig
  19
  - Reservert
  19
  - Avventer behandling
 • Ndihmoni QIKSHN – Motrat muslimane!

 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  4|115|Kush kundërshton Perëndinë, pasi që i është dhënë udhëzimi dhe të ndjekë rrugën e jobesimtarëve, Na e orientojmë andej kah është nisur dhe do ta përcëllojmë në zjarrin e xhehennemit, e sa vendbanim i keq që është ai!
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
April
MaTiOnToFr
123456
 • Hele dagen
  06.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

7
891011121314
 • Hele dagen
  14.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

15161718
 • Hele dagen
  18.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

19
 • Hele dagen
  19.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • Hele dagen
  19.04.2019-20.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

20
 • Hele dagen
  20.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • Hele dagen
  21.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

22
 • Hele dagen
  22.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

232425262728
2930     

Festat e ardhshme

< 2019 >
April
MaTiOnToFr
123456
 • Hele dagen
  06.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

7
891011121314
 • Hele dagen
  14.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

15161718
 • Hele dagen
  18.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

19
 • Hele dagen
  19.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • Hele dagen
  19.04.2019-20.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

20
 • Hele dagen
  20.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • Hele dagen
  21.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

22
 • Hele dagen
  22.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

232425262728
2930