Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  74|17|e Unë do ta ngarkojë atë me dënime të rënda,
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2019 >
Juni
 • 04

  Hele dagen
  04.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 09

  Hele dagen
  09.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  Hele dagen
  10.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 21

  Hele dagen
  21.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.