Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2019!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe se do të dërgohet me post tek te gjithë anëtarët tanë mbrenda javës së 51.
 • Vipps QIKSHN

  • Ndihmoni QIKSHN nëpërmjet sistemit Vipps!
 • Dhuro donacion për QIKSHN’në

  • Dhuroni donacion për Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji përmes sistemit "Gofundme"
 • Ajet Kur'anor i rastit

  23|23|Na e kemi dërguar Nuhun te populli i tij, dhe ai tha: “O populli im, adhuronie Perëndinë! Ju nuk keni zot tjetër përveç Tij, vallë, a nuk druani?”
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Juni
MaTiOnToFr
     12
345678
 • Hele dagen
  08.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

9
 • Hele dagen
  09.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

10
 • Hele dagen
  10.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

111213141516
1718192021
 • Hele dagen
  21.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

2223
24
 • Hele dagen
  24.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

252627282930

Festat e ardhshme

< 2019 >
Juni
MaTiOnToFr
     12
345678
 • Hele dagen
  08.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

9
 • Hele dagen
  09.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

10
 • Hele dagen
  10.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

111213141516
1718192021
 • Hele dagen
  21.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

2223
24
 • Hele dagen
  24.06.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

252627282930