Ditë pazari në Grønland!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare organizon shitje të ushqimeve tradicionale në Grøndland, më 17. Maj 2017 nga ora 09:00 deri në orën 19:00.

Do të shërbehet një përzierje të ushqimeve tradicionale shqiptare dhe ushqim skare. Ne gjithashtu do të shërbejmë edhe lloje të ndryshme të ëmbëlsirave, kafe dhe pije të ndryshme freskuese.Shpresojmë se ka shumë nga ju që duan të na ndihmojnë të pregatisim ushqime të nryshme tradicionale shqiptare që të u mundsojmë edhe norvegjezëve dhe të tjerëve që të shijojnë ushqimet tona tradicionale.

Të ardhurat që do të tubohen nga shitja e ushqimit do të shkojnë për qendrën tonë që në të ardhmen të realizojmë edhe ndonjë projekt tjetër të ngjajshëm.

Bëni një qëllim për sadaka.

Ne gjithashtu kemi nevojë për ndihmë personeli që të mund të na ndihojnë me shitje dhe gatishmëri. Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përgjegjësin kryesor Berat Redzepi në mobil (95233546).

Zoti ju shpërbleftë!

Me respekt
Kryesia e QIKSHN

Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

juli 2017
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
26.06.2017 27.06.2017 28.06.2017 29.06.2017 30.06.2017 01.07.2017 02.07.2017
03.07.2017 04.07.2017 05.07.2017 06.07.2017 07.07.2017 08.07.2017 09.07.2017
10.07.2017 11.07.2017 12.07.2017 13.07.2017 14.07.2017 15.07.2017 16.07.2017
17.07.2017 18.07.2017 19.07.2017 20.07.2017 21.07.2017 22.07.2017 23.07.2017

Kategori: GeneralFull måne - [Hëna e plotë]

Full måne - [Hëna e plotë]
24.07.2017 25.07.2017

Kategori: Festat islame01. Dhul-Ka'de 1438 H

01. Dhul-Ka'de 1438 H
26.07.2017 27.07.2017 28.07.2017 29.07.2017 30.07.2017
31.07.2017 01.08.2017 02.08.2017 03.08.2017 04.08.2017 05.08.2017 06.08.2017

Festat e ardhëshme

  • , 22.06.2017 – Fillimi i pushimit veror
  • , 24.06.2017 – Full måne - [Hëna e plotë]
  • , 25.06.2017 – 01. Shevval 1438 H - Fitër Bajrami
  • , 23.07.2017 – Full måne - [Hëna e plotë]
  • , 25.07.2017 – 01. Dhul-Ka'de 1438 H
  • , 21.08.2017 – Fillimi i vitit shkollor 2017/2018
  • , 21.08.2017 – Full måne - [Hëna e plotë]
  • , 23.08.2017 – 01. Dhul-Hixhxhe 1438 H
  • , 31.08.2017 – 09. Dhul-Hixhxhe 1438 H - Dita e Arafatit
  • , 01.09.2017 – 10. Dhul-Hixhxhe 1438 H - Kurban Bajrami