Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë,

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji shpreh rastin që t’ju informojë se dita e parë e Fitër Bajramit është dita e Premte më 15. Qershor 2018.

Falja e namazit të Fitër Bajramit do të bëhet në ora 06:30 në lokalet e QIKSHN-së në Sverres gate 8, 0652 Oslo, ndërsa namazi i sabahut do të falet në ora 03.09.

Ju prefererojmë që të udhëtoni me transport kolektiv duke e parë parasysh se xhamija nuk posedon vendparkime dhe secili anëtarë është i detyruar që të gjejë vendparkim vetë.

Me respekte

Kryesia e QIKSHN’së

Print Friendly, PDF & Email