Fillimi i vitit shkollor 2017/18!

Prindër të dashur,

Këshilli i prindërve të dy shkollave pran QIKSHN’së atë të mësim-besimit «Urtësia» dhe të gjuhës shqipe «Naim Frashëri», ju informon se viti shkollor 2017/18 fillon sot më datë 10.09.2017 me fillim në ora 11:00.

Sot do të bëhet regjistrimi i nxënësve të ri dhe njëhkohësishte do të bëhet edhe ndarja e klasava dhe një njohftim në mesë nxënësve dhe arsimtarëve.

Dëshirojmë që këtë vitë të kemi një numër më të madhe të nxënësve dhe shpresojmë një pjesmarrje aktive në orët e mësimit, për të kapur atë çka do të jetë më elementare për fëmijët tanë të lindur e rritur në diasporë.

Regjstrimin e nxënësve mund ta bëni edhe permes webfaqes sone: http://www.qiksh.no/regjistrimi-i-nxenesve

Mirë se vini në lokalet e QIKSHN’së në Sverres gate 8, 0652 OSLO

Kryesia e QIKSHN’së dhe këshilli i prindërve të dy shkollave pranë QIKSHN’së ju urojne një vitë të mbarë shkollor dhe suksese në mësime!

Print Friendly, PDF & Email