Fillimi i vitit shkollor 2018/19!

Prindër të dashur,

Këshilli i prindërve i të dy shkollave pran QIKSHN’së atë të mësim-besimit «Urtësia» dhe të gjuhës shqipe «Naim Frashëri», ju informon se viti shkollor 2018/19 do të filloj ditën e Diel më datë 02.09.2018 me fillim në ora 10:00. 

Shkolla shqipe ‘’Naim Frashëri’’ do të vijon mësimin nga ora 10:00 deri më ora 12:00 ndëra shkolla e mësim-besimit islam ‘’Urtësia’’ do të vijon mësimin nga ora 12:15 deri më ora 15:00.

Ditën e Diel më datë 02.09.2018 do të bëhet regjistrimi i nxënësve të ri dhe njëhkohësishte do të bëhet edhe ndarja e klasava dhe një njohftim në mesë nxënësve dhe arsimtarëve.

Regjstrimin e nxënësve mund ta bëni edhe permes webfaqes sone: http://www.qiksh.no/regjistrimi-i-nxenesve

Dëshirojmë që këtë vitë të kemi një numër më të madhe të nxënësve dhe shpresojmë një pjesmarrje aktive në orët e mësimit, për të kapur atë çka do të jetë më elementare për fëmijët tanë të lindur e rritur në diasporë.

Mirë se vini në lokalet e QIKSHN’së.

Adresa: Sverres gate 8, 0652 OSLO

Kryesia e QIKSHN’së dhe këshilli i prindërve i të dy shkollave pranë QIKSHN’së ju urojne një vitë të mbarë shkollor dhe suksese në mësime!

Print Friendly, PDF & Email
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Mars
MaTiOnToFr
    123
 • Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

45678910
11121314151617
181920
 • Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21222324
25262728293031
 • Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

Festat e ardhshme

< 2019 >
Mars
 • 03

  Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 07

  Hele dagen
  07.03.2019-08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 31

  Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.