Fillimi i vitit shkollor 2021/2022

Të dashur prindër ju informojmë se sot pas takimit që zhvilluam me mësimdhënësit e dy shkollave, u vendos që nga e dita e Diek e javës së ardhëshme, të fillojmë me mësim.

Pra, më datë 12. shtator 2021 duke filluar nga ora 11:00.

Adresa: Sverres gate 8, 0652 OSLO

Ata që do ti regjistrojnë fëmijët e tyre për herë të parë duhet të vijnë një orë më herët ose të na dërgojnë të dhënat në messenger të Shkollës Shqipe apo edhe atë të Shkollës së Mësim-Besimit.

Masat mbrojtëse kundër sëmundjes virale Sars CoV-2 (Koronavirusi) brenda hapësirave të QIKSHN-së:

• Klasat do të jenë të dezinfektuara.

• Përdorimi i dezinfektanteve dhe shamponit per larje të duarve, është i obligueshëm.

• Do të ketë kujdestar në hyrje te lokalit duke i i obliguar qe te dezinfektojne duart cdo secilit qe hyjne brenda, dhe njëkohësist regjistrimi i prindërve që do të jenë në lokalet e qendrës për më tepër se 30 minuta.

• Nuk lejohet që prindërit të ngjiten larte tek klasat dhe distanca prej 1 meter te rrespektohet brenda qendrës.

• Fëmijë apo prindër me symtoma te Covid-it, dhe fëmijë apo prindër që janë në karantinë nga shkollat apo kompanitë e tyre, ndalohet rreptësisht prania e tyre, brenda ambienteve të QIKSHN-së.

MIRË SE NA VINI, NXËNËS!

Print Friendly, PDF & Email
Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept