Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

IRN søker prosjektkoordinator for sertifisering av Halalmat

Islamsk Råd Norge (IRN) er en paraplyorganisasjon for islamske trossamfunn og organisasjoner i Norge. IRN representerer i dag 41 medlemsorganisasjoner som er spredd over hele landet, og disse igjen har over 60.000 muslimer som medlemmer. Islamsk Råd Norge er eid av disse medlemsorganisasjoner og jobber på vegne av dem for islam i Norge. Organisasjonen er en interesseorganisasjon med formål å være en brobygger mellom storsamfunnet og de islamske trossamfunn og organisasjoner i Norge.
Formålet er å arbeide for at muslimer kan leve i samsvar med islamsk lære i det norske samfunnet og bidra til å bygge opp en norsk-muslimsk identitet. I tillegg fremme samhold blant muslimer i Norge og ivareta medlemsorganisasjonenes rettigheter og interesser, samt være brobygger og dialogpartner som skaper gjensidig forståelse og respekt mellom muslimer og ikke-muslimer i Norge, med hensyn til religion, kultur og moralske verdier.                

Prosjektkoordinator for sertifisering av Halalmat

Er du vår nye medarbeider?

Du har nå en mulighet til å bli en del av det nasjonale islamske miljøet. Islamsk Råd Norge er en profesjonell interesseorganisasjon som jobber for å fremme norske muslimers interesser. Vi jobber proaktivt å opprettholde dialog med alle i samfunnet.            

Halalsertifiseringskomiteens oppgave

Komiteens arbeidsoppgave er å gjøre verifisert halalmat tilgjengelig for muslimske forbrukere. Dette omfatter strategisk utvikling av komiteen, koordinering av arbeidsgrupper, rådgivning og prosjektkoordinering. Komiteen operer i en markeds- og forretningorientert miljø. Arbeidet krever forståelse av ulike produksjonsprosesser og god forretningsforståelse.
I stillingen som prosjektkoordinatoren ligger utfordringen med å se etter muligheter for å utvide tilgang på halalmat, fra produksjon til salg, bistå bedrifter som ønsker å bli sertifisert med å utarbeide halalplan og gjennomføre revisjoner. Det må forventes noe reisevirksomhet. Arbeidsoppgaven er først og fremst knyttet til operasjonell drift av halalsertifiseringarbeidet.
Vi søker etter en person som er løsningsorientert, strukturert og evner å ta utfordringer. Det er forventet at personen evner å skape tverrfaglige relasjoner. Det innebærer blant annet å motivere og samhandle med de involverte i sertifiseringsprosessen. Det medfølger også administrative arbeidsoppgaver og ad-hoc oppgaver. Til den rette personen foreligger det gode utviklingsmuligheter i en variert arbeidshverdag.                            

Ønskede kvalifikasjoner

•Utdanning på høyskole/universitetsnivå •du liker å samarbeide •du er strukturert og organisert •du er en energisk person og drives av høy aktivitet •du er utadvendt og flink til å skape kontakter •du har erfaring med Microsoft Office •du er villig til å tilegne deg nye IT kunnskaper •God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk. •Førerkort klasse B                            

Vi tilbyr

Et spennende engasjement for rette vedkommende. Du vil få en viktig rolle i en landsdekkende organisasjon, og vil operere i et profesjonelt og formelt miljø •du vil i stor grad få “frihet under ansvar” •planlegging av egen arbeidsdag og oppgaveeffektuering •dynamisk arbeidsmiljø •full opplæring •fleksitid •godt miljø for relasjonsbygging
Vi håper du finner stillingen som prosjektkoordinator i Islamsk Råd Norge spennende og blir med på å skape historie. Arbeidssted blir i Oslo sentrum ved sentralstasjon. Lønn etter avtale. 
Det må forventes å arbeide noe etter normert arbeidstid. Stillingen er prosjektbasert og avhengig av tilgjengelig prosjektmidler.
Kvinner oppfordres til å søke.
Alle henvendelser sendes pr mail og besvares pr mail.
Er dette jobben for deg. Registrer din søknad på finn.no og søk på stillingen ved å klikke her…               

 
 

Print Friendly, PDF & Email
Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept