Kamp sportiv veror – Struga 2019

Të nderuar,
Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë në pajtim të kompetencës ligjore të saj, kujdeset për mërgimtarët dhe organizatat e mërgimtarëve në mbarë botën.

Në kuadër të Programit vjetor për punën e saj, për vitin 2019, Agjencioni për Migracion i R. së Maqedonisë ka planifikuar edhe Kampin e Sportit dhe shoqërimit në mes sportistëve nga Struga dhe fëmijëve të mërgimtarëve tanë – Struga 2019.

Kampi do të mbahet prej më 5 -10.08.2019, në Strugë. Vendosja e fëmijëve do të bëhet në Hotel me pansion të plotë dhe me ushqim të shëndetshëm (gjithsejt pesë, tre të rregullta dhe dy ndërmjet ushqime), ndërsa shpenzimet do t’i mbulon Agjencia për Migracion.

Udhëtimin deri në Strugë është në organizim të prindërve.

Afati i paraqitjes është deri më 1 maj 2019.

Paraqitjen tuaj mund ta bëni duke dërguar e-post direkt tek z. Nusret Kovaçi në e-post adresën nusret@minisel.gov.mk ose duke dërguar një e-post direkt tek qendra jonë në adm@qiksh.no

Shpresojmë që fëmijët tanë nga mërgata me knaqësi do të marrin pjesë aktive në këtë Kamp.

Programin mund ta shkarkoni këtu…

Me respekt,
Agjencia e Migracionit e R. së Maqedonisë Veriore

Print Friendly, PDF & Email
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
Mars
MaTiOnToFr
    123
 • Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

45678910
11121314151617
181920
 • Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21222324
25262728293031
 • Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

Festat e ardhshme

< 2019 >
Mars
 • 03

  Hele dagen
  03.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 07

  Hele dagen
  07.03.2019-08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 08

  Hele dagen
  08.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 20

  Hele dagen
  20.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 31

  Hele dagen
  31.03.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.