Kryesia qendrore

Nasir Jahiji

Kryetar

Kryetar i QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email

Nuriman Zekir

Bordi i besimit (Forstander)

Përgjegjës i bordit të besimit (Forstander) i QIKSHN-së.

Print Friendly, PDF & Email

Nakil Latifi

Zëvendës kryetar dhe kujdestar

Zëvendës kryetar dhe kujdestar i QIKSHN-së.

Print Friendly, PDF & Email

Kujtim Elezi

Përgjegjës ekonomik

Përgjegjës ekonomik i QIKSHN-së.

Print Friendly, PDF & Email

Jetmir Rustemi

Webmaster/IT dhe përgjegjës administrativ

Webmaster/IT dhe përgjegjës administrativ i QIKSHN-së.

Print Friendly, PDF & Email

Musa Asani

Përgjegjës i fondit të kufomës (Xhenaze Fondit)

Përgjegjës i fondit të kufomës së QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email

Azis Ajrulai

Mbikqyrës i kryesisë dhe përgjegjës për shkolalt pran QIKSHN-së

Mbikqyrës i kryesisë dhe përgjegjës për fëmijët dhe shkollat pran QIKSHN-së. Lëvdatat dhe ankesat për kryesinë dërgohen tek Azis Ajrulahi.

Print Friendly, PDF & Email

Berat Redzepi

Përgjegjës për aktivitetet e QIKSHN-së

Përgjegjës për aktivitetet e QIKSHN-së.

Print Friendly, PDF & Email

Eroll Elmaz

Përgjegjës për aktivitetet e QIKSHN-së

Përgjegjës për aktivitetet e QIKSHN’së.

Print Friendly, PDF & Email

Ziber Deari

Zëvendës (varamedlem)

Zëvendës (varamedlem)

Print Friendly, PDF & Email

Rufki Mamuti

Zëvendës (varamedlem)

Zëvendës (varamedlem)

Print Friendly, PDF & Email

Print Friendly, PDF & Email
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

Festat e ardhshme

< 2018 >
Oktober
 • 01

  Hele dagen
  01.10.2018-05.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 09

  Hele dagen
  09.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 10

  Hele dagen
  10.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 28

  Hele dagen
  28.10.2018

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.