Shkolla shqipe e mësimit plotësues "Naim Frashëri" - Oslo, Norvegji

Urime 28 Nëntori !

E enjte, 28 Nandor 2013 22:10 administratori
Shtyp pdf

 

 

gjithë shqiptarëve kudo janë shkolla shqipe plotësuese "Naim Frashëri" dhe shkolla e mësim-besimit "Urtësia", Ju uron ditën e flamurit kombëtar!!!

Përditësue ( E enjte, 28 Nandor 2013 22:23 )
 

Fillimi i vitit shkollor 2012/13!

E mërkurë, 29 Gusht 2012 23:00 administratori
Shtyp pdf
Të nderuar prindër! Ju njoftojmë se ditën e Diel me datë 02.09.2012 do të fillon viti shkollor për nxënësit e shkollës shqipe "Naim Frashëri" (ora 10:00) dhe shkollës së mësim-besimit "URTËSIA" (ora 12:30). Orari i saktë do të përpunohet dhe do të publikohet së shpejti në webfaqen tonë. I lusim të gjithë ata prindër që dëshirojnë t'i sjellin fëmijët e tyre në shkollat e lartpërmendura që të bëjnë regjistrimin e nxënësve prej fillimit. Regjistrimin e nxënësve mundeni ta bëni në formën elektronike përmes linkut të poshtëshënuar ose drejtpërsëdrejti në zyrën e QIKSHN-së në Tvetenveien 55, 0666 OSLO . Regjistroni fëmijët duke e mbushur formularin elektronik për regjistrim këtu... Ju mirëpresim përzemërsisht! Me respekt Kryesia e QIKSHN-së Tlf. (+ 47) 22 35 33 72 Fax. (+ 47) 22 35 11 56
Përditësue ( E enjte, 12 Shtator 2013 21:16 )
 

Ftesë për pjesëmarrje me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2012/13!

E mërkurë, 29 Maj 2013 20:57 administratori
Shtyp pdf

Lajmërohen gjithë prindërit e fëmijëve vijojnë mësimin pranë shkollës Mësim-Besimit «Urtësia» dhe Shkollës Shqipe «Naim Frashëri» QIKSHN-ë,  se datë 2 qershor 2013 mbaron viti shkollor 2012/2013.

këtë ditë do t’u ndahen nxënësve dëftesa me nga një dhuratë simbolike. Poashtu do ketë edhe program arsimor ku nxënësit do recitojnë, këndojnë ilahi dhe do lexohet nga Kur`ani famëlartë.

Fëmijët duhet jenë shhkollë ora 10:00, kurse prindërit ora 12:00.
 

Luten gjithë prindërit bashku me fëmijët e tyre jenë pjesë e këtij manifestimi mbarimit vitit shkollor, dhe sipas mundësive sjellin ndonjë dezert, ëmbëlsirë e pije freskuese.
 

Mirupafshim shtator lokalet e reja  QIKSHN-së, ku gjitha kushtet/pajisjet  për mësimdhënie dhe aktivitete ndryshme do jenë nivelin bashkëkohor dhe modern.
 

Grupi i mësuesve dhe Këshilli i prindërve, ju uron pushime këndshme verore.
 

Kryesia e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare Norvegji 

Përditësue ( E enjte, 30 Maj 2013 11:51 )
 

Pushim dimëror

E diel, 10 Shkurt 2013 19:05 administratori
Shtyp pdf

 

Lajmërohen gjithë nxënësit pranë shkollës "Naim Frashëri" dhe mësim-besimit "Urtësia" se nga dita e Diel, 17 Shkurt 2013 deri ditën Dielën, 24 Shkurt 2013, nuk do mbahet mësim për shkak pushimit dimëror. Dita e parë e mësimit pas pushimit dimëror është e Diel, 03 Mars 2013.
 
Njëkohësisht ju faleminderojm për pjesëmarjen tuaj aktive shkollë, si dhe ju urojm pushime këndëshme
Ju përshëndet këshilli i prindërve.
Përditësue ( E diel, 10 Shkurt 2013 19:20 )
 

Pushim për Vitin e Ri

E enjte, 20 Dhetor 2012 23:00 administratori
Shtyp pdf

Lajmërohen  gjithë nxënësit pranë shkollës "Naim Frashëri" dhe  mësim-besimit "Urtësia" se duke filluar nga data 22 Dhjetor 2012 dhe deri  05 Janar 2013, nuk do  mbahet mësim. Njëkohësisht ju faleminderojm për pjesëmarjen tuaj aktive  shkollë, si dhe ju urojm pushime këndshme pranë familjeve tuaja.

Takohemi përsëri  mësime javënparë  vitit 2013, dtth. ditën e Diel, 06 Janar 2013. Deri atëherë kaloni sa  mirë.

Ju përshëndet

Këshilli i prindërve

Përditësue ( E mërkurë, 09 Janar 2013 13:44 )
 

Faqe 1 nga 7

<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 Tjetri > Fund >>

Hyni brëndalinjë

Askush

Vizitues

041314
SotSot14
DjeDje39
Kësaj javeKësaj jave227
Këtë muajKëtë muaj757
GjithsejtGjithsejt41314