Storjet e fundit

Informim për muajin Ramazan 1435/2014

Anëtar i nderuar, Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju lajmërojmë se…

Debat: Si t’i qasemi radikalizmit në komunitetin tonë?

Radikalizmi i të rinjeve shqiptare dhe angazhimi i tyre në grupe ekstreme, është një fenomen në rritje. Rreth 300 shqiptare…

PIKNIKU VERORË I QIKSHN-së NË EKEBERG TË OSLOS!

Dje  e shtunë 07.06.2014 edhe pse mëngjesi ishte me shi, këshilli  i prindërve i përbër nga: Sadik Bela, Musa Asani,…

Manifestim i mbarimit të vitit shkollor 2013/14

Në xhamin e QIKSHN-së me datën 01.06.2014 u bë manifestimi i përfundimit të vitit shkollor 2013/14. Manifestimi filloi me leximin e…

Namazi i xhumas në Oslo!

Me datën 30.05.2014, QIKSHN kishte nderin që të ketë mysafir  Hafiz Ibrahim Aliun, imam i  xhamisë së Rinisë në Tetovë.…

Përfundon viti shkollor për “Departamentin e motrës muslimane“ në QIKSHN

Departamenti i motrës muslimane në kuadër të QIKSHN sivjet kishte një sërë  aktivitetesh, prej atyre aktiviteteve vlen te veçohet pregaditja e…

Ndihmë vullnetare për Lulzim Kadriun!

Dje më datën 30.05.2014 ditë e Premte në xhaminë e sapo ndërtuar shqiptare në Oslo, pronë e QIKSHN-së, u organizua…

Program festiv me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2013/14!

Shkolla Islame «Urtësia» dhe Shkolla Shqipe «Naim Frashëri» lajmërojn të gjithë prindërit, anëtarësin e QIKSHN-së dhe të gjithë dashamirësit se…

U realizua me sukses «Tribuna Fetare me rastin e natës së Israsë dhe Miraxhit»

Të nderuar anëtar/-e, Sot më datën 25.05.2014 me sukses u realizua “Tribuna Fetare me rastin e natës së “Israsë dhe…

Procesi mësimor i shkollës shqipe «Naim Frashëri» në Oslo!

Sikurse edhe viteve të kaluara, edhe sivjet shkolla shqipe “Naim Frashëri” në Oslo zhvilloi procesin mësimor në kuadër të QIKSHN-së.…

Procesi mësimor në QIKSHN gjatë vitit shkollor 2013/2014!

Sikurse edhe viteve të kaluara, edhe sivjet shkolla Islame «Urtësia» zhvilloi procesin mësimor në kuadër të QIKSHN-së. Procesi mësimor  filloi…

Ushqim tradicional shqiptarë në qendër të Oslo’s!

Norvegjija festoj ditën kombëtare të saj «17. majin». Fest e cila është festa më madhështore e Norvegjisë. Viteve të kaluare…

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept