Storjet e fundit

Manifestim i mbarimit të vitit shkollor 2013/14

Në xhamin e QIKSHN-së me datën 01.06.2014 u bë manifestimi i përfundimit të vitit shkollor 2013/14. Manifestimi filloi me leximin e…

Namazi i xhumas në Oslo!

Me datën 30.05.2014, QIKSHN kishte nderin që të ketë mysafir  Hafiz Ibrahim Aliun, imam i  xhamisë së Rinisë në Tetovë.…

Përfundon viti shkollor për “Departamentin e motrës muslimane“ në QIKSHN

Departamenti i motrës muslimane në kuadër të QIKSHN sivjet kishte një sërë  aktivitetesh, prej atyre aktiviteteve vlen te veçohet pregaditja e…

Ndihmë vullnetare për Lulzim Kadriun!

Dje më datën 30.05.2014 ditë e Premte në xhaminë e sapo ndërtuar shqiptare në Oslo, pronë e QIKSHN-së, u organizua…

Program festiv me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2013/14!

Shkolla Islame «Urtësia» dhe Shkolla Shqipe «Naim Frashëri» lajmërojn të gjithë prindërit, anëtarësin e QIKSHN-së dhe të gjithë dashamirësit se…

U realizua me sukses «Tribuna Fetare me rastin e natës së Israsë dhe Miraxhit»

Të nderuar anëtar/-e, Sot më datën 25.05.2014 me sukses u realizua “Tribuna Fetare me rastin e natës së “Israsë dhe…

Procesi mësimor i shkollës shqipe «Naim Frashëri» në Oslo!

Sikurse edhe viteve të kaluara, edhe sivjet shkolla shqipe “Naim Frashëri” në Oslo zhvilloi procesin mësimor në kuadër të QIKSHN-së.…

Procesi mësimor në QIKSHN gjatë vitit shkollor 2013/2014!

Sikurse edhe viteve të kaluara, edhe sivjet shkolla Islame «Urtësia» zhvilloi procesin mësimor në kuadër të QIKSHN-së. Procesi mësimor  filloi…

Ushqim tradicional shqiptarë në qendër të Oslo’s!

Norvegjija festoj ditën kombëtare të saj «17. majin». Fest e cila është festa më madhështore e Norvegjisë. Viteve të kaluare…

Ushqime shqiptare në ditën e pavarësisë së Norvegjisë!

Sot Norvegjia feston 200 vjetorin e pavarësisë, dhe me këtë rast Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji me seli në…

Ditë markedi në Grønland!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare organizon shitje ushqimore në Grøndland, më datë 16, 17 dhe 18. Mai 2014 nga ora 09:00…

U realizua me sukses «Tribuna Islame»

Të nderuar anëtar/-e, Me datën 10.05.2014 me sukses u realizua «Tribuna Islame» në lokalet e QIKSHN-së e cila o organizua…

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept