Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Storjet e fundit

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Urime muajin e Ramazanit!

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2021/H1442!

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Informim për muajin Ramazan – 2021/H1442!

Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“…

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 28.03.2020 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji (QIKSHN) ju informon se sonte është «Nata e Beratit – Lejletul Berat», sipas disa…

Regjistrimi 2021 – Regjistrohu edhe ty!

Të nderuar bashkatdhetarë të R. së Maqedonisë së Veriut, Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut do të ketë ndikim…

Israja dhe Miraxhi – Nata për të cilën flet Kur’ani dhe Hadithi

Lejletu-l-Miraxhi është natë për të cilën flet edhe Kur’ani edhe Hadithi, ndërsa me këtë përcaktim nënkuptohet Israja (udhëtim gjatë natës…

Rikujtesë për pagesën e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN-së, Esselamu alejkum – Paqa dhe shpëtimi qoftë mbi ju!                                                      Të nderuar, urojmë që të…

Nata e shënuar Lejletul-Regaib

Nata e shënuar Lejletul-Regaib, e cila në gjuhën arabe është shumësi i fjalës “ragibe”, që do të thotë dëshirë, prirje,…

Urime 17. Shkurtin – Pavarsinë e Kosovës!

Urime fillimi i 3 muajve të bekuar (Fillimi i muajit Rexheb)

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept