Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Storjet e fundit

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme të jashtëzakonshme!

Informim mbi zgjedhjet e rregullta të kryesisë së QIKSHN-së

I nderuar zotëri/zonjë . Esselamun Alejkum! Paqja dhe mëshira e Zotit qofshin mbi ju! Kryesia aktuale e QIKSHN-së në mbledhjen…

Urime viti i Ri i Hixhrit 1442!

Urime Festa e Kurban Bajramit!

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, shfrytëzojme rastin që në emër të kryesisë dhe imamit të Qendrës Islamike Kulturore…

Festa e Kurban Bajramit!

Të nderuar anëtar, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Kurban Bajramit do të…

Një kurban për skamnor!

Thirrje për në mbledhje të përgjithëshme vjetore!

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se dita e parë e Fitër Bajramit do të…

Urime nata e madhe e Kadrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron natën e madhe të Kadrit e cila parashihet të jetë sonte e…

Rihapet xhamija me kushte të kufizuara!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së, Kryesia e QIKSHN’së ka marrur vendim që xhamija të rihapet për 5 kohët e namazit…

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept