Përfundoi viti shkollor 2014/15!

Perfundoi viti shkollor në shkollën shqipe «Naim Frashëri dhe në shkollën e mësim-besimit «Urtësia në Oslo.Mësuesit kishin pregaditur program të begatshëm me nxënësit e tyre të cilët prezantuan para prindërve të tyre, duke recituar poezi dhe ilahije poashtu interpretim në gitarë dhe bërja hatme e një nxënësi pranë shkollës së mësim-besimit.

Mësuesi Imri si gjitherë udhëhoqi programin festiv duke apeluar tek prindërit që ti sjellin fëmijët e tyre në shkollë sepse eshtë më se e noevojshme të ruhet kultura jonë dhe traditat tona duke e mesuar gjuhën shqipe fëmijët tanë.

Në fund të programit u ndanë dëftesa dhe mirënjohje per nxenesit, poashtu prindit kishin sjellë edhe disa gjëra për të ngrënë kështu që kjo festë e përfundimit të këtij viti shkollorë kaloj shum mirë edhe këtë vit.

Të gjithë të pranishmit i përshendeti edhe kryetari i QIKSHN-së, z. Muhamed Murat, duke ju dëshiruar pushime të këndshme verore cdo secilit nga ne.

Për të shiquar fotografit nga ky manifestin shtypni në këtu…

 

Print Friendly, PDF & Email
Ktheu në krye të faqesKtheu në krye të faqes

Festat e ardhëshme

Kalendari

< 2019 >
April
MaTiOnToFr
123456
 • Hele dagen
  06.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

7
891011121314
 • Hele dagen
  14.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

15161718
 • Hele dagen
  18.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

19
 • Hele dagen
  19.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • Hele dagen
  19.04.2019-20.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

20
 • Hele dagen
  20.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

21
 • Hele dagen
  21.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

22
 • Hele dagen
  22.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

232425262728
2930     

Festat e ardhshme

< 2019 >
April
 • 02

  Hele dagen
  02.04.2019-03.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 06

  Hele dagen
  06.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 14

  Hele dagen
  14.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 15

  Hele dagen
  15.04.2019-24.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.

 • 18

  Hele dagen
  18.04.2019

  Nuk ka detaje shtesë për këtë ngjarje.